Log in

3 voordelen van PicknickPoint

3 voordelen van PicknickPoint

Gezellig met je vrienden of familie een dekentje openslaan en genieten maar: een picknick is simpel genot van de bovenste plank. Bij PicknickPoint geloven we in een toekomst waarin we meer genieten van elkaar én van de natuur. En die ervaring willen we met PicknickPoint delen met zoveel mogelijk mensen!

Wil je dus genieten van een heerlijke picknick op een unieke locatie? En dit zonder rompslomp? PicknickPoint is het antwoord! Ontdek hieronder de 3 voordelen:

  1. Geen voorbereiding

Voor een geslaagde picknick is voorbereiding belangrijk. Een dekentje om op te zitten, koelelementen, bestek, servies & drank zijn maar enkele zaken op je lijstje. Dan hebben we het nog niet eens gehad over je eten. Zakt de moed je al in je schoenen? Geen nood! Want met PicknickPoint hoef je je helemaal niet voor te bereiden. Reserveer in een paar klikken én op je gekozen dag & uur staat ter plekke een rijkgevulde picknickmand te wachten. Picknicken zonder zorgen, daar gaan we voor.

  1. Alles is vers & koel

Een koeltas of koelbox ziet er dan wel leuk uit, ze zijn vaak zwaar en onhandig om te dragen. Daarnaast moet je er alles inproppen en blijft ook dan je picknick maar enkele uren lekker koel. Bij PicknickPoint ben je zeker van een heerlijke picknickmand gemaakt met dagverse, lokale en duurzame ingrediënten die bovendien gekoeld wordt tot jij er bent.

  1. Een unieke picknicklocatie

Op PicknickPoint verzamelen we de meest unieke, leuke & verrassende picknicklocaties. Van een privé-tuin, natuurdomein, wijngaard, boerderij, B&B tot grasweide: je ontdekt ze hier allemaal. Daarenboven boek je dit alles in een paar klikken. Benieuwd? Start je zoektocht hier!

gerelateerde berichten

Geef een reactie