Log in

6 tips voor de perfecte picknick

6 tips voor de perfecte picknick

Picknicks zijn er in alle soorten en maten. Of het nu op een grasweide is, een plekje in het bos of aan het water: een picknick is de ideale manier om even te ontspannen. En met deze tips zorg je gegarandeerd voor de perfecte picknick.

  1. Kies je locatie

De perfecte picknick begint met de perfecte locatie. Zoek je een romantisch plekje als koppel, heb je extra veel ruimte nodig zodat je bengels kunnen spelen of is het belangrijk dat je picknicklocatie rolstoelgankelijk is? Allemaal opties die je tijdens je zoekopdracht op PicknickPoint eenvoudig kan aanvinken!

  1. Samen met vrienden of familie

Picknicken is de perfecte gelegenheid om bij te praten met een vriend of vriendin die je al een tijdje niet hebt gezien. Of het kan ook dienen als verrassend alternatief voor een familiefeestje. Wedden dat die smartphone de hele tijd onaangeraakt blijft?

  1. Natuurlijke schaduw

Op een warme zomerdag heerlijk relaxen met een koel drankje terwijl je een picknicklocatie hebt vol natuurlijke schaduw: dat is op en top genieten! En als het regent op je geplande picknick-datum? Dan leveren we je picknick gewoon aan huis. Want picknicken is een mindset.

  1. Neem een kussen mee

Meer dan een comfortabel picknickdekentje heb je niet nodig om er een leuke tijd van te maken. Maar plan je een extralange picknick? Dan raden we aan om een kussen mee te nemen. Heerlijk om even op te rusten nadat je je rijkgevulde picknickmand volledig opgesmuld hebt.

  1. Maak het fun

Wil je extra fun tijdens je picknick? Vergeet dan zeker niet om een gezelschapsspel mee te nemen. Ook een voetbal, frisbee, waterballon, streepje muziek zijn een absolute meerwaarde. Onze persoonlijke favoriet? Een potje viking kubb.

  1. Last but not least

Een picknick is uiteraard buiten. En dan kan het wel eens gebeuren dat je nieuwsgiering bezoekers aantrekt zoals een mier, mug of ander insect. Vergeet dus zeker niet om muggen- of insectenspray mee te nemen. Ook zonnecrème heb je best op zak.


Check, check, dubbelcheck … heb je elke tip afgevinkt van je lijstje? Leun dan achterover, ontspan en geniet van een perfecte picknick. Zoek & reserveer hier jouw perfecte picknick.

gerelateerde berichten

Geef een reactie