Log in

Picknickfestival Picknickpoint picknicken vrienden familie live muziek

Een picknickmand vol lekkers, een mooie plek om je dekentje te spreiden en livemuziek: dat is het concept van de PicknickFestivals. In de maanden augustus en september vinden ze op liefst 6 locaties plaats in Limburg & Vlaams-Brabant.

Van een zomerbar, dorpsplein, boomgaard, hoeve tot klooster: de zes PicknickFestivals vinden plaatsen op stuk voor stuk unieke picknicklocaties. “Bij aankomst ontvang je een picknickmand en dekentje en kies je een leuk plekje uit om te picknicken. Bestek, borden, drank, … alles is voorzien. 100% genieten zonder zorgen dus. Op elk PicknickFestival zorgen we bovendien voor extra goede vibes met live muziekoptredens.

 

Start op 14.08.2021
Op zaterdag 14 augustus bijt Park Ven in Diepenbeek de spits af als 1ste locatie voor het PicknickFestival. Het park en de vijver vormen het ideale decor voor een gezellige dag met vrienden, familie of collega’s. Na Park Ven trekken we naar De Bottelarij in Wellen (21/8), naar de FruitVallei in Sint-Truiden (4/9), naar de boomgaarden van de Jorishoeve in Gingelom (11/9), naar het prachtige Kasteelhoeve Wange (18/9) en afsluiten doen we bij het Sint-Jansbergklooster in Halen (25/9).

 

Verlengstuk van PicknickPoint
De PicknickFestivals zijn een verlengstuk van PicknickPoint, het online platform dat de leukste picknicklocaties verzamelt en waar je je picknick in een klik reserveert. “We bouwen verder op ons coronaproof en duurzaam concept. We beperken het aantal gasten per PicknickFestival doelbewust tot 150 personen. Op die manier garanderen we voldoende spreiding én geniet je in alle rust van je picknick en de mooie locaties. De inschrijvingen lopen erg vlot. Vol is vol dus wie nog wil deelnemen, moet zeker niet te lang meer wachten”, aldus Tobias van PicknickPoint.