Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken
1 persoon heeft deze locatie opgeslagen

Social

 • Commission Rate Commission rate 1

Sittard-Geleen is een walhalla voor natuurliefhebbers. De stad heeft enkele jaren geleden niet voor niets de prijs Groenste stad van Nederland gewonnen. Het Stadspark van Sittard is bijvoorbeeld een echt mensenpark, terwijl de Schwienswei en de verschillende bossen in de stad zich uitstekend lenen voor een stevige natuurwandeling of fietstocht.

De Schwienswei is een parkachtig natuurgebied en vormt de groene long van de stad Sittard. Er zijn uitgestrekte grasweides en er is veel water in de vorm van beekjes en visvijvers. De Geleenbeek, de Molenbeek en de Roode Beek stromen door dit gebied.

Bij de grens met Duitsland loopt de natuur ongestoord door in het natuurgebied Tüdderner Fenn. Daardoor komen er relatief veel wilde dieren voor in de Schwienswei: reeën, dassen en zelfs wasberen! In en om het water komen veel vlinders, libellen, kwakende kikkers en dikke karpers voor. Ook de bever laat hier zijn sporen na… Langs het water liggen een aantal mooie rustige plekken waar ideaal gepicknickt kan worden.

Dit alles biedt dus de ideale locatie om na een interessante en mooie wandeling of fietstocht lekker uit te rusten met een picknick!
De picknickmand is van alle gemakken voorzien en wordt bij de Schwienswei geleverd. Alles wat u nog hoeft te doen is een lekker plekje zoeken in de Schwienswei en genieten van heerlijke huisgemaakte picknick!

Bent u klaar met picknicken? Dan kan de picknickmand, die gemaakt is van gerecycled papier, bij het oudpapier. De bakjes en bekers mogen gewoon bij het groen afval, want deze is volledig gemaakt van natuurlijke en composteerbare materialen!

De picknick is tot 48 uur op voorhand te bestellen voor minimaal 2 personen.

Prijzen

Picknicks

 • Picknick Borrel Box (Prijs p.p.)

  Rijkelijk gevulde Borrel Box met huisgemaakte: Kaasjes, Italiaanse Worstjes, Brie, Groente Dips, Gerookte Tuinbonen, Olijfjes, Groente Chips, Mini Broodjes, Tapenades, Fles met Fruitwater. De box wordt geleverd inclusief Bekers, Bestek en Luxe Alcoholdoekjes.

  € 17.95
 • Picknick Brunch/Lunch Box (Prijs p.p)

  Rijkelijk gevulde Brunch/Lunch Box met huisgemaakte: Croissantjes, Mini Broodjes, Kaas- en Vleesbeleg, Kuipje Roomboter, Wraps, Groente Dips, Gerookte Tuinbonen, Brownies, Fles Verse Appelsap, Vers Appeltje van de boer. De box wordt geleverd inclusief Bekers, Bestek en Luxe Alcoholdoekjes.

  € 23.50

Extra's

 • Flesje Rode wijn

  185ml, inclusief een wijnglaasje.

  € 3.95
 • Flesje Witte wijn

  185ml, inclusief een wijnglaasje.

  € 3.95
 • Flesje Rosé

  185ml, inclusief een wijnglaasje.

  € 3.95
 • Sittards speciaal Biertje

  330ml, inclusief een bierglaasje.

  € 3.95
 • Luxe Picknickkleed

  Opvouwbaar tot een schoudertas, zodat je het kleed na het picknicken handig mee naar huis kunt nemen voor de volgende picknick!

  € 10

Locatie

Enkel gasten die reeds geboekt hebben, kunnen een review achterlaten.