Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken
1 persoon heeft deze locatie opgeslagen

Social

 • Commission Rate Commission rate 1

Het Stadspark in Sittard is een echt ‘mensenpark’. Bij de eerste zonnestralen vind je hier al kinderen die met hun ouders genieten bij de eendenvijver, jongeren die lekker een balletje trappen op de evenementenvlakte en vissers die geduldig naar hun dobber staren langs de roeivijver. Water staat dan ook centraal in dit heerlijke groene park.
Het stadspark in sittard is hierdoor een walhalla voor natuurliefhebbers. Sittard-Geleen heeft enkele jaren geleden niet voor niets de prijs Groenste stad van Nederland gewonnen.

Dit alles biedt dus de ideale locatie om na een wandeling of fietstocht lekker uit te rusten met een picknick!
De picknickmand is van alle gemakken voorzien en wordt in het park geleverd. Alles wat u nog hoeft te doen is een lekker plekje zoeken in het park en genieten van heerlijke huisgemaakte picknick!

Bent u klaar met picknicken? Dan kan de picknickmand, die gemaakt is van gerecycled papier, bij het oudpapier. De bakjes en bekers mogen gewoon bij het groen afval, want deze is volledig gemaakt van natuurlijke en composteerbare materialen!

De picknick is tot 48 uur op voorhand te bestellen voor minimaal 2 personen.

Opties

Prijzen

Picknicks

 • Picknick Borrel Box (Prijs p.p.)

  Rijkelijk gevulde Borrel Box met huisgemaakte: Kaasjes, Italiaanse Worstjes, Brie, Groente Dips, Gerookte Tuinbonen, Olijfjes, Groente Chips, Mini Broodjes, Tapenades, Fles met Fruitwater. De box wordt geleverd inclusief Bekers, Bestek en Luxe Alcoholdoekjes.

  € 17.95
 • Picknick Brunch/Lunch Box (Prijs p.p)

  Rijkelijk gevulde Brunch/Lunch Box met huisgemaakte: Croissantjes, Mini Broodjes, Kaas- en Vleesbaleg, Kuipje Roomboter, Wraps, Groente Dips, Gerookte Tuinbonen, Brownies, Fles Verse Appelsap, Vers Appeltje van de boer. De box wordt geleverd inclusief Bekers, Bestek en Luxe Alcoholdoekjes.

  € 23.50

Extra's

 • Flesje Rode wijn

  185ml, inclusief een wijnglaasje.

  € 3.95
 • Flesje Witte wijn

  185ml, inclusief een wijnglaasje.

  € 3.95
 • Flesje Rosé

  185ml, inclusief een wijnglaasje.

  € 3.95
 • Sittards speciaal Biertje

  330ml, inclusief een bierglaasje.

  € 3.95
 • Luxe Picknickkleed

  Opvouwbaar tot een schoudertas, zodat je het kleed na het picknicken handig mee naar huis kunt nemen voor de volgende picknick!

  € 10

Locatie

Enkel gasten die reeds geboekt hebben, kunnen een review achterlaten.