Log in

In Tongerlo ligt er tegenover de abdij een plek op je te wachten waar je niet enkel je smaakpapillen kan verwennen, maar waar je tegelijkertijd volledig tot rust kan komen… Maak hier kennis met het bijzondere aanbod van Bakkerij – IJskafee Torenhof! Elke morgen komen hier vele gasten prinsheerlijk ontbijten, binnen in het gezellige bakkerijtje of in de prachtige parktuin.  Na de middag loopt de tuin vol om te smullen van ambachtelijk, huisbereid ijs en andere lekkernijtjes. Picknickplekjes vind je onder de grote bomen, naast de fontein of op de banken bij de speeltuin… Laat je verrassen door ons unieke concept van ambachtelijk, streekgebonden en huisbereid lekkers en verken het prachtige Merode gebied te voet of met de fiets. Wij bieden u alvast leuke routes aan!

 

3 picknick formules:

  • Prinsheerlijke picknickmand:       €22 per persoon

Wij stellen een echte picknickmand voor streek- en huisbereid lekkers voor u samen.  Je vindt er onder meer een croissant, een pistolet, ambachtelijk brood in, aangevuld met beleg, huisbereide confituur & een gekookt eitje in terug.  Een flesje vers geperst bio streek-appelsap & een lekker dessert Om het rijkelijk af te werken bakt onze patissier nog een verrassing (voorzien per 2 personen)! Uiteraard voorzien we ook bestek, borden en een leuk picknickdeken!

 

  •   Prinsheerlijke picknickmand voor 2 met bubbels:  € 59

Hier vind je al het lekkers in van onze Prinsheerlijke picknickmand, maar er zit ook nog een fles gekoelde bubbels en glaasjes bij om het feestelijk af te werken!

 

  •   Picknick voor de kleinsten:      €15

Voor onze kleine picknickertjes voorzien we 2 sandwiches met choco en beleg, een gekookt eitje en een dessertje om af te sluiten.  Een flesje appelsap en een huisbereid snoeperijtje!

Alleen gasten die hebben geboekt, kunnen een beoordeling achterlaten.

Boeking

Extra diensten 0
J'ai un carte cadeau
Inloggen om te boeken

Social