Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken
1 persoon heeft deze locatie opgeslagen

Social

 • Commission Rate Commission rate 1

Natuurgebied Bergerven ligt aan de rand van het Kempens Plateau in een historische meander van de Maas. Dit gebied strekt zicht uit over het grondgebied Maaseik en Dilsen-Stokkem. Door ontgrinding in het verleden ontstonden er verschillende plassen, samen goed voor ruim 50 ha open water. In dit natuurgebied grazen de Konikspaarden en de Galllowayrunderen. Ideaal voor een ontspannende wandeling!

 

Wil je tijdens je wandeling even uitrusten of extra genieten van de omgeving? Probeer dan zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Ben je klaar met picknicken? Dan kan de picknickmand, die gemaakt is van gerecycled papier, bij het oudpapier. De bakjes en bekers mogen gewoon bij het groen afval, want deze is volledig gemaakt van natuurlijke en composteerbare materialen!  De picknick is tot 48 uur op voorhand te bestellen voor minimaal 2 personen.

 

Wij leveren onze picknicks aan de parking aan kapel van de Weerstand, Brugstraat, 3650 Rotem.  Nadien kan je zelf een plekje uitzoeken in dit prachtige stukje groen.

Prijzen

Picknickformules

 • Picknick Borrel Box (Prijs p.p.)

  Rijkelijk gevulde Borrel Box met huisgemaakte: Kaasjes, Italiaanse Worstjes, Brie, Groente Dips, Gerookte Tuinbonen, Olijfjes, Groente Chips, Mini Broodjes, Tapenades, Fles met Fruitwater. De box wordt geleverd inclusief Bekers, Bestek en Luxe Alcoholdoekjes.

  € 25
 • Picknick Brunch/Lunch Box (Prijs p.p)

  Rijkelijk gevulde Brunch/Lunch Box met huisgemaakte: Croissantjes, Mini Broodjes, Kaas- en Vleesbaleg, Kuipje Roomboter, Wraps, Groente Dips, Gerookte Tuinbonen, Brownies, Fles Verse Appelsap, Vers Appeltje van de boer. De box wordt geleverd inclusief Bekers, Bestek en Luxe Alcoholdoekjes.

  € 30

Extra's

 • Flesje rode wijn

  185ml, inclusief een wijnglaasje.

  € 4
 • Flesje witte wijn

  185ml, inclusief een wijnglaasje.

  € 4
 • Flesje rosé wijn

  185ml, inclusief een wijnglaasje.

  € 4
 • Speciaal bier

  330ml, inclusief een bierglaasje.

  € 4
 • Luxe Picknickkleed

  Opvouwbaar tot een schoudertas, zodat je het kleed na het picknicken handig mee naar huis kunt nemen voor de volgende picknick!

  € 10

Locatie

Voeg een review toe

Geef een reactie