Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken

Social

  • Commission Rate Commission rate 1

In het zuid-oosten van Tongeren ligt een uitgestrekt natuurgebied met een zeer waardevolle fauna en flora. Je ontdekt er een bont gezelschap van hooilanden, moerassen en valleibossen. Doorheen deze uniek legpuzzel etsen dichte houtkanten, eeuwenoude knotwilgen en glasheldere poeltjes en slootjes hun eigen verhaal. Ook voor de mensen is het er goed toeven. Wandelaars en fietsers genieten er dagelijks van de goede lucht en de rust die er heerst. Eén van de troeven van deze groene long is zijn ligging: de ingang ligt vlak bij het centrum van de stad en dus ook ideaal om ook het eeuwenoude Tongeren een bezoekje te brengen.

Wil je tijdens je wandeling even uitrusten of extra genieten van de omgeving? Probeer dan zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Wij leveren onze picknicks aan de startplaats in Tongeren (Oude Blaarstraat 5). Nadien kan je zelf een plekje uitzoeken in dit prachtige natuurgebied.

PICKNICKBOX – €45 voor 2 personen / €67.5 voor 3 personen

-Ambachtelijk fruitsap uit Haspengouw & waterflesje
-Artisanale broodjes
-Dips & olijven
-Kaasplank met brie de meaux, flanderien, pecorino
-Charcuterieplank met salami, parmaham en chorizo
-Versgebakken dessert cake
-Sappig stuk seizoensfruit

We werken steeds met dagverse producten en ingrediënten. Bovenstaande picknick kan dus variëren afhankelijk van het seizoen en voorraad. Ook mogelijk in vegetarische variant.

Prijzen

  • Picknick (2 personen)
    € 45
  • Picknick (3 personen)
    € 67.5

Locatie

Voeg een review toe

Geef een reactie