Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken

Social

  • Commission Rate Commission rate 1
Tussen de bomen en vijvers in het Hemelspark kan je heerlijk spelen, picknicken of gewoon genieten. Van hieruit kan je het Bellevuebos, één van de grootste bossen van Haspengouw, verkennen met uitgestippelde wandelroutes. Op de grens van de gemeenten Kortessem en Borgloon vind je dit domein dat tussen de 60 en 87 meter boven de zeespiegel ligt. En bellevues of mooie vergezichten zijn hier en daar wel te vinden. Dit was de ‘Heren’ van het kasteel van Opleeuw ook niet ontgaan. Ze bouwden precies op deze plaats hun jachtpaviljoen, beter gekend als het kasteel Belle Vue. Onderweg kan je ook nog een bezoekje brengen aan de dieren van beleefboerderij Alverberg.

Wil je tijdens je wandeling even uitrusten of extra genieten van de omgeving? Probeer dan zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Wij leveren onze picknicks aan de ingang aan Opeindestraat, 3720 Kortessem. Nadien kan je zelf een plekje uitzoeken in dit prachtige natuurgebied.

 

PICKNICKBOX – €45 voor 2 personen / €67.5 voor 3 personen

 

-Ambachtelijk fruitsap uit Haspengouw & waterflesje

-Artisanale broodjes

-Dips & olijven

-Kaasplankje met brie de meaux, flanderien, pecorino

-Charcuterie plankje met salami, parmaham en chorizo

-Versgebakken dessert cake

-Sappig stuk seizoensfruit

 

We werken steeds met dagverse producten en ingrediënten. Bovenstaande picknick kan dus variëren afhankelijk van het seizoen en voorraad. Ook mogelijk in vegetarische variant.

Prijzen

  • Picknickbox (voor 2 personen)
    € 45
  • Picknickbox (3 personen)
    € 67.5

Locatie

Enkel gasten die reeds geboekt hebben, kunnen een review achterlaten.