Inloggen

4 personen hebben deze locatie opgeslagen

Social

 • Commission Rate Commission rate 1

Achter de poort van onze gerenoveerde vierkantshoeve schuilt een uitgestrekte privétuin. De grote bomen zorgen voor heerlijke schaduwplekjes, bij regen stellen we het overdekte terras ter beschikking..

Ideaal voor een zalig zomerse picknick in het groen. Voor de kids is er een trampoline. Let wel op, de aanpalende kippen- en paardenweide zorgen af en toe voor nieuwsgierige bezoekers.

Het is enkel mogelijk om te picknicken op zondagvoormiddag! We voorzien dan ook steeds een muzikaal concert. Van 9u30 kan je je picknickpakket oppikken vol heerlijke producten uit de buurt. Met een eigen dekentje of zitje onder de arm kies je vervolgens een plekje in het gras. Terwijl jij geniet van de tuin serveren wij warme bereidingen, fruitsapjes, bubbels en meer van dat lekkers. Wanneer de deuren om 11u30 dichtgaan, heb jij genoten van een zondag uit de duizend.

Prijzen

Picknicks

 • Picknickmand (prijs p.p.)

  Rijkelijk gevulde picknickmand met warme bereidingen, versgemaakt spek en ei, broodjes, ontbijtkoeken, wraps, desserts, granola, yoghurt, fruitsapjes, bubbels, koffie en nog veel meer van dat lekkers.

  € 30
 • Picknickmand kids (prijs p.p.)

  Zelfde inhoud als de bovenstaande, maar dan als kinderportie

  € 15

Locatie

Voeg een review toe

Geef een reactie