Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken

Added By Dennis

3 personen hebben deze locatie opgeslagen

Got Any Question?

If you are having any questions, please feel free to ask.

Drop Us a Line

Social

 • Commission Rate Commission rate 1

In de vallei van de Kleine Herk in Borgloon ligt de abdij Mariënlof, in de volksmond beter gekend als het klooster van Colen. De panoramische uitzichten en de erfgoedrijkdom zijn de belangrijkste troeven van deze prachtige wandeling. Niet voor niets dat kunstenaars zich laten inspireren door deze magische plaats. In 2012 bouwde de Schotse kunstenaar Aeneas Wilder een opvallend architecturaal bouwwerk. De ronde constructie met een prachtig uitzicht van 360° wordt afgelijnd door uniforme verticale houten latjes. Het kunstwerk betreden is een speciale ervaring die refereert aan het religieuze en doet denken aan rondwandelen in een klooster.

 

Wil je tijdens je wandeling even uitrusten of extra genieten van de omgeving? Probeer dan zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Wij leveren onze picknicks aan de startplaats op de Colenstraat 1, 3840 Borgloon (Kerniel). Nadien kan je zelf een plekje uitzoeken in dit prachtige plekje.

Prijzen

 • Picknick light (prijs p.p.)

  Een picknick die ideaal is als tussendoortje, vieruurtje of lichte lunch. Inclusief dagvers brood, 3 soorten smakelijk beleg, knapperige salade met huisgemaakte dressing en rauwkost, fris fruit of yoghurt, water & lokaal PIPO-appelsap. Ook bestek, borden & glazen zijn voorzien.

  € 20
 • Picknick basic (prijs p.p.)

  Een volwaardige picknick die ideaal is als brunch of lunch. Inclusief dagvers brood en beleg, huisgemaakte carpaccio / vitello tonnato / quiche, lekkere kipdrumsticks / gehaktballetjes, smakelijke meloen serranoham, knapperige salade met dressing en rauwkost, water & lokaal PIPO-appelsap. Ook bestek, borden & glazen zijn voorzien.

  € 30
 • Picknick deluxe (prijs p.p.)

  Een picknick met net dat tikkeltje meer. Ideaal als je extra veel tijd hebt om te genieten van heerlijk eten & vooral van je gezelschap. Inclusief dagvers brood en beleg, huisgemaakte carpaccio / vitello tonnato, lekkere kipdrumsticks / gehaktballetjes, smakelijke meloen serranoham, knapperige salade met dressing en rauwkost, tapasschotel met verschillende lekkernijen, scampi en zalm assortiment, fris fruit of yoghurt, water, lokaal PIPO-appelsap & cava. Ook bestek, borden & glazen zijn voorzien.

  € 40

Locatie

Enkel gasten die reeds geboekt hebben, kunnen een review achterlaten.