Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken
1 persoon heeft deze locatie opgeslagen

Social

  • Commission Rate Commission rate 1

Aan de rand van het dorp Gelinden in Sint-Truiden liggen op de flank van de Herkvallei het natuurreservaat Overbroek en meer zuidelijk het natuurreservaat Egoven. Door de mergellagen die dagzomen komen er in Overbroek uitzonderlijke flora voor. Geologen komen van heinde en verre om de unieke mergelwanden te bestuderen. Je kunt ze bezoeken met een gids. De beemden van Egoven tonen je de natuurwaarden van de natte vallei van de Herk. Dit Verborgen Moois heeft drie mooie lussen. Vanuit het Natuurhuis Haspengouw in Gelinden vertrekken drie wandelingen (3, 5.1 en 9 km).

 

Wil je tijdens je wandeling even uitrusten of extra genieten van de omgeving? Probeer dan zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Wij leveren onze picknicks aan de ingang aan de Kleinveldstraat 54, 3800 SINT-TRUIDEN. Nadien kan je zelf een plekje uitzoeken in dit prachtige natuurgebied.

 

PICKNICKBOX – €45 voor 2 personen / €67.5 voor 3 personen

 

-Ambachtelijk fruitsap uit Haspengouw & waterflesje

-Artisanale broodjes

-Dips & olijven

-Kaasplankje met brie de meaux, flanderien, pecorino

-Charcuterie plankje met salami, parmaham en chorizo

-Versgebakken dessert cake

-Sappig stuk seizoensfruit

 

We werken steeds met dagverse producten en ingrediënten. Bovenstaande picknick kan dus variëren afhankelijk van het seizoen en voorraad. Ook mogelijk in vegetarische variant.

Prijzen

  • Picknickbox (voor 2 personen)
    € 45
  • Picknickbox (3 personen)
    € 67.5

Locatie

Enkel gasten die reeds geboekt hebben, kunnen een review achterlaten.