Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken

Social

  • Commission Rate Commission rate 1

Langs het begijnhof werd in de 16e eeuw het Speelhof ingericht als ’speelhuis‘ voor de abdij. Je kan er wandelen, er is een prachtige rozentuin en mooi onderhouden, ingerichte volkstuinen. Het fietsroutenetwerk passeert er en van op het terras van brasserie ’De Afspanning‘ hou je de kleintjes in de speeltuin in de gaten. Je kan er gezellig wandelen en fietsen op het wandelpad omringd door bomen. Kinderen kunnen ook een bezoekje brengen aan het dierenparkje. Op het domein kom je eveneens enkele kunstprojecten tegen.

Wil je tijdens je wandeling even uitrusten of extra genieten van de omgeving? Probeer dan zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Wij leveren onze picknicks aan de parking op de veemarkt. Nadien kan je zelf een plekje uitzoeken in dit prachtige natuurgebied.

PICKNICKBOX – €45 voor 2 personen / €67.5 voor 3 personen

-Ambachtelijk fruitsap uit Haspengouw & waterflesje
-Artisanale broodjes
-Dips & olijven
-Kaasplankje met brie de meaux, flanderien, pecorino
-Charcuterie plankje met salami, parmaham en chorizo
-Versgebakken dessert cake
-Sappig stuk seizoensfruit

We werken steeds met dagverse producten en ingrediënten. Bovenstaande picknick kan dus variëren afhankelijk van het seizoen en voorraad. Ook mogelijk in vegetarische variant.

Prijzen

  • Picknick (2 personen)
    € 45
  • Picknick (3 personen)
    € 67.5

Locatie

Enkel gasten die reeds geboekt hebben, kunnen een review achterlaten.