Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken

Social

  • Commission Rate Commission rate 1

Op het hoogste punt van Zepperen, een idyllisch dorpje in Sint-Truiden, ligt de Honsberg. Die naam heeft niets te maken met onze trouwe viervoeter. De naam verwijst naar rondtrekkende Hongaren die deze afgelegen plek langs een oude landweg als kampement gebruikten. Over de Honsberg loopt bovendien een oude Romeinse weg tussen Brustem, Wellen en Kortessem. Dit punt, 69 meter boven de zeespiegel en tussen knooppunt 171 en 149 van het fietsroutenetwerk, bied je een prachtig panoramisch zicht over de boomgaarden van Zepperen, haar pittoreske dorpskern en aan de horizon de toren van de basiliek van Kortenbos. Een adembenemend uitzicht over de typische Haspengouwse natuur.

 

Wil je tijdens je wandeling even uitrusten of extra genieten van de omgeving? Probeer dan zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Wij leveren onze picknicks ter plekke (parking aan het kerkhof, Zwartweidestraat 13, 3800 Zepperen) . Nadien kan je zelf een plekje uitzoeken in het gras of op de picknickbank.

 

PICKNICKBOX – €45 voor 2 personen / €67.5 voor 3 personen

 

-Ambachtelijk fruitsap uit Haspengouw & waterflesje

-Artisanale broodjes

-Dips & olijven

-Kaasplankje met brie de meaux, flanderien, pecorino

-Charcuterie plankje met salami, parmaham en chorizo

-Versgebakken dessert cake

-Sappig stuk seizoensfruit

 

We werken steeds met dagverse producten en ingrediënten. Bovenstaande picknick kan dus variëren afhankelijk van het seizoen en voorraad. Ook mogelijk in vegetarische variant.

Prijzen

  • Picknickbox (voor 2 personen)
    € 45
  • Picknickbox (3 personen)
    € 67.5

Locatie

Voeg een review toe

Geef een reactie