Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken

Social

  • Commission Rate Commission rate 1

In april barsten de knopjes aan de fruitbomen in Haspengouw weer open. Wandel of fiets je mee in die unieke bloemenzee? De ideale ontspannende uitstap, ook met de kinderen in de paasvakantie! Rij na rij zullen hele takken en kruinen met hun witte en roze bloesems pronken, soms zo ver je oog reikt. Dat het spektakel wat onvoorspelbaar en van korte duur is, maakt het alleen maar specialer. Een fruitboom bloeit maar een week of twee, toch kun je zowat een maand lang van de pracht genieten.

 

Wanneer de fruitbloei begint, hangt af van het weer en de temperatuur van de voorbije maanden. Het is dus niet lang op voorhand te voorspellen wanneer je de eerste knoppen kunt gaan bekijken. Daarom hebben ze in Haspengouw een bloesemcamera, waarmee je online kunt zien of de fruitbomen al bloeien. Handig om je uitstap te plannen! De bloesemmeter vind je hier.

 

Velm is een pittoresk dorp te midden van de Haspengouwse fruitbomen. Het is de ideale startplek voor een bloesemwandeling of -fietstocht. Zelfs buiten het bloesemseizoen is het er heerlijk wandelen en fietsen. Meer info vind je hier.

 

Wil je tijdens je wandeling even uitrusten of extra genieten van de omgeving? Probeer dan zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Wij leveren onze picknicks aan de ruime parking aan het dorpsplein in Velm (Sint-Martinusstraat 14, 3800 Sint-Truiden).

PICKNICKBOX – €45 voor 2 personen

Kersensap & Flesje water
Pipo . Ambachtelijke kersensap uit de Haspengouw
San Pellegrino. 100cl.

Me and my Dips
broodje by De boerenbakker
gesneden brood . truffeldip . basil pesto . pink hummus

Say Cheese (180 gr)
brie de meaux . flanderien . pecorino

Charcuterie plankje (180 gr)
salami . parma . chorizo

Kersencake 2st.
Haspengouwse kers . vanille

Appels 2st.
Dorstlessers . Jonagold, Haspengouws trots

Allemaal mooi verpakt om een lange wandel of fietsrit te doorstaan.
*Ook mogelijk in vegetarische variant.

Prijzen

  • Picknickbox (voor 2 personen)
    € 45

Locatie

Enkel gasten die reeds geboekt hebben, kunnen een review achterlaten.