Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken

Social

  • Commission Rate Commission rate 1

Trudo, de edelman die rond 650 een kerk en klooster bouwde, maakte van deze kleine gemeenschap een welvarende abdij dat uiteindelijk uitgroeide tot de stad Sint-Truiden. De abdijtoren werd gebouwd in de 11de eeuw. De Barokpoort (1655) geeft uit op het archeologische kerkveld. Na de brand in 1975 werd de kerk gesloopt. In 1999 werden de contouren van de romaanse abdijkerk op het kerkveld zichtbaar gemaakt: acht zuilen markeren de plaats en de hoogte (18m) van de pilaren in het zuidelijk kerkschip. Na 196 treden, met onderweg vijf rust- en ervaringsplatforms, geniet je van een adembenemend panorama over stad en streek. Al klimmend ervaar je de kracht van duizend jaar bouwgeschiedenis.

 

Wil je tijdens je wandeling even uitrusten of extra genieten van de omgeving? Probeer dan zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Wij leveren onze picknicks aan de ingang aan de (Diesterstraat 1, 3800 Sint-Truiden).

 

PICKNICKBOX – €45 voor 2 personen / €67.5 voor 3 personen

 

-Ambachtelijk fruitsap uit Haspengouw & waterflesje

-Artisanale broodjes

-Dips & olijven

-Kaasplankje met brie de meaux, flanderien, pecorino

-Charcuterie plankje met salami, parmaham en chorizo

-Versgebakken dessert cake

-Sappig stuk seizoensfruit

 

We werken steeds met dagverse producten en ingrediënten. Bovenstaande picknick kan dus variëren afhankelijk van het seizoen en voorraad. Ook mogelijk in vegetarische variant.

Opties

Prijzen

  • Picknickbox (voor 2 personen)
    € 45
  • Picknickbox (3 personen)
    € 67.5

Locatie

Enkel gasten die reeds geboekt hebben, kunnen een review achterlaten.