Inloggen

Booking

Picknicks 0
Inloggen om een reservatie te maken

Social

  • Commission Rate Commission rate 1

In 1876 werd het groene stadspark van Sint-Truiden aangelegd op de vervallen stadsomwalling. Schilderachtige vijvers, rustieke bruggetjes, een mooie kiosk en de wandelpaden brengen vandaag de bezoekers tot rust op een boogscheut van het historisch stadscentrum. Volg de mooie wandeling van 4 km op het tracé van de stadsomwalling.

In het stadspark vind je een prachtige overdekte kiosk. De ideale plek voor een overdekte picknick. Wil je tijdens je wandeling dus even uitrusten of extra genieten van de omgeving? Probeer dan zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Wij leveren onze picknicks ter plekke. Nadien kan je zelf een plekje uitzoeken in deze unieke picknickplaats. Bestellingen dienen 48u op voorhand te gebeuren en voor minimum 2 personen!

PICKNICKBOX – €45 voor 2 personen / €67.5 voor 3 personen

-Ambachtelijk fruitsap uit Haspengouw & waterflesje
-Artisanale broodjes
-Dips & olijven
-Kaasplank met brie de meaux, flanderien, pecorino
-Charcuterieplank met salami, parmaham en chorizo
-Versgebakken dessert cake
-Sappig stuk seizoensfruit

We werken steeds met dagverse producten en ingrediënten. Bovenstaande picknick kan dus variëren afhankelijk van het seizoen en voorraad. Ook mogelijk in vegetarische variant.

Prijzen

Picknickboxen

  • Picknick (2 personen)
    € 45
  • Picknick (3 personen)
    € 67.5

Locatie

Enkel gasten die reeds geboekt hebben, kunnen een review achterlaten.