Log in

Vooruit met de geit

Vooruit met de geit

Wil jij Haspengouw ontdekken in een authentieke citroën 2PK? En tijdens één van je pitstops genieten van een rijkelijk gevulde picknickmand met goesting gemaakt door PicknickPoint? Reserveer dan snel je geitje via onze partner Route 38.

Haspengouw ligt in het zuiden van Belgisch-Limburg en is vooral gekend omwille van het fruit. Het glooiende landschap is echter ook uitstekend om aan wijnbouw te doen. De provincie Limburg telt dan ook de meeste wijndomeinen van heel Vlaanderen.

Buiten het fruit herbergt de streek een hele hoop interessante geschiedenis, kunst en erfgoed. Van Romeinse steden, kerk- en kunstschatten, antiekmarkten tot kastelen en abdijen die verspreid liggen doorheen het landschap. Zelfs een kerkje waar je doorheen kijkt.

Het is niet voor niets dat deze fruitige streek elk jaar zoveel bezoekers trekt. Het prachtige landschap leent zich perfect voor een fietstocht, wandeling of … ritje met een authentiek geitje of 2PK!

Route 38 beschikt over 13 citroën 2PK’s waarmee je erop uit kan trekken. Van een tocht op maat van het hele gezin vol suprises voor jong en oud, een parcours waar je onderweg kennismaakt met de lekkerste producten die Haspengouw te bieden heeft tot een route die je meeneemt naar enkele bekende én minder bekende plekjes in de omgeving … het is allemaal mogelijk.

PicknickPoint voorziet elke avonturier graag van een een rijkelijk gevulde picknickmand die je tijdens één van de tussenstops kan verorbereren.

 

Meer info vind je op www.route38.be. Boek snel en vooruit met de geit ;-).

 

gerelateerde berichten