Log in

Wat te doen met Pasen 2022?

Wat te doen met Pasen 2022?

Pasen staat al bijna voor de deur. Een lekker lang weekend waarin je veel leuke dingen kunt plannen. Geen idee wat je moet gaan doen? Met deze drie tips verveel je je geen moment tijdens de paasdagen.

 

Paaseieren zoeken

Paaseieren zoeken is natuurlijk iets wat je met Pasen niet kan overslaan! Eens je ze allemaal in je mandje hebt gestopt, kan je zelfs versieren met stiften of waterverf. Daarnaast kan je ook leuke opdrachten verzinnen per verstopt paasei of echt schatkaart maken aan de hand van foto’s of tekeningen.

Paastak versieren

Een vrolijk versierde Paasboom of Paastak is niet alleen een mooie decoratie, maar ook een leuke activiteit. Versieren kan met paaseieren, paashaasjes, kuikentjes en andere paasdecoratie. Zorg dat je tak niet te vol, maar ook niet te kaal wordt. En laat die creativiteit maar de vrije loop.

Paaspicknick

Wil je graag eens een verrassend alternatief voor dat Paasontbijt of -brunch? Trek er dan op uit en ga picknicken! Op onze website vind je +100 picknicklocaties. Combineer het met een dagje citytrippen, een ontspannen wandeling of leuke fietstocht. Tip: in Haspengouw staan de bloesems rond Pasen in volle bloei!

gerelateerde berichten