Log in

In het Blaasveldbroek in Willebroek heb je rond het onthaalcentrum en in de buurt van de blokhut een aantal picknickbanken waar je rustig kunt genieten van de natuur. Een oase van rust en gezelligheid, met spelplezier voor de kinderen. Het Blaasveldbroek, in de volksmond ook wel ‘het Broek’ genoemd, is ideaal om even te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Het is een trekpleister voor natuurliefhebbers,… Het Blaasveldbroek is 160 hectare groot en heeft voor ieder wat wils.  In het otter- en bevereiland kun je gezellig picknicken en met wat geluk een échte bever spotten.

 

Wil je tijdens je wandeling even uitrusten of extra genieten van de omgeving? Probeer dan zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Wij leveren onze picknicks ter plekke. Nadien kan je zelf een plekje uitzoeken in dit prachtige natuurgebied.

Minimumbestellingen 3 werkdagen van tevoren om de kwaliteit van het product te garanderen.

Prijzen

 • Light picknick (prijs p.p.)

  Een picknick die ideaal is als tussendoortje, vieruurtje of lichte lunch. Inclusief bestek, borden & glazen, exclusief drank.

  € 20,00
 • Basic picknick (prijs p.p.)

  Een volwaardige picknick die ideaal is als brunch of lunch. Inclusief bestek, borden, glazen, water & fruitsap.

  € 30,00
 • Luxe picknick (prijs p.p.)

  Een picknick met net dat tikkeltje meer. Ideaal als je extra veel tijd hebt om te genieten van heerlijk eten & vooral van je gezelschap. Inclusief bestek, borden, glazen, water, fruitsap & cava, wijn of bier.

  € 40,00

Alleen gasten die hebben geboekt, kunnen een beoordeling achterlaten.

Boeking

Extra diensten 0
J'ai un carte cadeau
Inloggen om te boeken

Social