Log in

Sint-Pietersberg – buitengoed Slavante

Slavante 1, Maastricht, Netherlands

De Sint-Pietersberg is eigenlijk een heuvel, maar we noemen het een berg. Zo voelt het ook als je hier wandelt. Dit zuidelijkste stukje Nederland gelegen tussen Maastricht en België is bijzonder mooi. De zeldzame kalkhellingen en het unieke microklimaat maken het gebied tot een uniek vlinder-, oehoe-, vleermuis- en plantenparadijs. Op de kop van de berg ligt het Fort Sint Pieter, een indrukwekkend verdedigingswerk voor de stad Maastricht. Op de top van het fort heb je een geweldig uitzicht op Maastricht en op het Maasdal rondom je. De verschillende wandelroutes vind je hier.

 

Aan de voet van de Sint-Pietersberg ontdek je Grand-Café Buitengoed Slavante, gebouwd in 1846 en ingericht met de allure van toen. De ideale plek voor ontbijt, lunch en diner of een heerlijk kopje koffie met verse Limburgse vlaai. Bovendien bieden wij een picknickrugzak aan om zelf de Sint Pietersberg te verkennen.

  • Koffie met Limburgse vlaai op ons terras. Vervolgens gaat u op pad met de wandelkaart, 2 vers
    belegde broodjes, flesje water, stuk fruit en een lekkere versnapering. Drankje naar keuze na afloop op het terras en als klap
    op de vuurpijl mag u de prachtige Slavante rugzak houden!

Prijzen

  • Picknick - lunch rugzak (per persoon)

    Koffie met Limburgse vlaai op ons terras, wandelkaart, 2 vers belegde broodjes, flesje water, stuk fruit, lekkere versnapering, drankje naar keuze na afloop en als klap op de vuurpijl mag u de prachtige Slavante rugzak houden!

    € 21,50

Video

Alleen gasten die hebben geboekt, kunnen een beoordeling achterlaten.

Boeking

Extra diensten 0
J'ai un carte cadeau
Inloggen om te boeken

Social