Log in

Nergens in Vlaanderen vind je zoveel wintereiken als in het Buggenhoutbos. Je kan er wandelen, fietsen of sporten onder een bladerdak van indrukwekkende eikenbomen. Het is de perfecte bestemming voor ontspanning en sport, voor groot en klein. Meer info vind je hier.

 

Picknickpret in Buggenhoutbos! In het oude deel kun je onder statige zomereiken picknicken in de speelzone aan de Konijnenberg. Daar vind je een super lange picknicktafel en een schuilhut. Ook een eindje voorbij de boskapel is een picknickplek. Aan de begrazingszone vind je nog een schuilhut met enkele banken en een picknicktafel. Probeer dus zeker één van onze picknicks. Een verzameling van heerlijke versnaperingen, dagverse knabbels & lokale lekkernijen. Deze zijn inclusief bestek, borden & glazen. Wij leveren onze picknicks ter plekke aan de parking.

Minimumbestellingen 3 werkdagen van tevoren om de kwaliteit van het product te garanderen.

Prijzen

 • Picknick light (prijs p.p.)

  Een picknick die ideaal is als tussendoortje, vieruurtje of lichte lunch. Inclusief bestek, borden & glazen, exclusief drank.

  € 20,00
 • Picknick basic (prijs p.p.)

  Een volwaardige picknick die ideaal is als brunch of lunch. Inclusief bestek, borden, glazen, water & fruitsap.

  € 30,00
 • Picknick deluxe (prijs p.p.)

  Een picknick met net dat tikkeltje meer. Ideaal als je extra veel tijd hebt om te genieten van heerlijk eten & vooral van je gezelschap. Inclusief bestek, borden, glazen, water, fruitsap & cava, wijn of bier.

  € 40,00

Alleen gasten die hebben geboekt, kunnen een beoordeling achterlaten.

Boeking

Extra diensten 0
J'ai un carte cadeau
Inloggen om te boeken

Social